"Курс навчання з приготування їжі на польовій кухні"


З 29 жовтня по 3 листопада 2013 року мальтійська молодь мала унікальну можливість пройти курс навчання з приготування їжі на польовій кухні під керівництвом Ульріха Матая, керівника закордонного відділення Мальтійської Служби єпархії Трір, Німеччина.

Одним із напрямків роботи Мальтійської Служби Допомоги в Івано-Франківську є приготування їжі для великої кількості людей. Такі вміння є необхідними при виникненні надзвичайних ситуацій, на прощах, таборах, реколекціях та різноманітних масових заходах. Наша організація давно відома своїми фірмовими стравами, приготованими на польовій кухні. Ті, хто мав змогу скуштувати їх знають, що вони є особливими, насамперед тому, що приготовані на свіжому повітрі, а головними інгредієнтами страв є любов та молитва.

Свої знання та навики слід розвивати, тому 27 мальтійців зголосилося пройти навчання з приготування на польовій кухні. П'ять днів навчань пройшли дуже швидко. Заняття містили як теоретичну, так і практичну частину. Тобто, ми завжди мали можливість закріпити отримані знання. Практична частина завжди проходила гамірно та весело, адже цікаво разом готувати, а потім ще й куштувати наші шедеври.

І ось настав заключний день. Вечір вручення сертифікатів було поєднано з вечіркою, присвяченою до святкування річниці Мальтійської молоді. Цього дня завдання було з непростих: учасники навчань повинні були приготувати 140 порцій «Картоплянуої зупи» для себе, учасників вечірки та учасників ІІІ рекреаційних ігор . Перед тим, як приступити до самого готування зупи, учасникам навчань було поставлене ще одне практичне завдання: правильно і швидко розгорнути польову кухню на подвір'ї катехитичного центру. Успішно справившись і з цим завданням, приготувавши запашну зупу і смачно повечерявши, всі учасники навчань отримали омріяні сертифікати.

Щасливі, задоволені та повні наснаги використати свої нові знання мальтійці завершили курс навчання з приготування їжі на польовій кухні!


Немає коментарів:

Дописати коментар